17 aprilie 2023

Un cadou „altfel”: macheta arhitecturală

Machetele de arhitectură pot fi un cadou minunat pentru o gamă largă de persoane și evenimente. Acestea pot fi potrivite pentru arhitecți, designeri de interior, colecționari de machete sau oricine este interesat de arhitectură și design.

Iată câteva exemple de ocazii pentru care o machetă de arhitectură poate fi un cadou potrivit:

1. Absolvirea facultății de arhitectură  

Dacă aveți un prieten sau un membru al familiei care tocmai a absolvit facultatea de arhitectură, o machetă arhitecturală poate fi un cadou memorabil și inspirațional.

2. Aniversări sau sărbători

Dacă cunoașteți pe cineva pasionat de arhitectură sau design, o machetă arhitecturală poate fi un cadou original și interesant pentru aniversarea sau sărbătorirea unei ocăzii speciale.

3. Decor pentru casă sau birou

Machetele arhitecturale pot fi utilizate ca elemente de decor pentru casă sau birou. Acestea pot fi un cadou potrivit pentru un prieten sau coleg care își decorează casa sau biroul cu elemente de design.

4. Colecționari

Machetele arhitecturale pot fi un cadou perfect pentru colecționarii de machete. Aceștia vor aprecia o machetă de arhitectură unică și detaliată pentru a completa colecția lor.

5. Posibilii cumpărători

În ultimul timp, mai ales în spațiul din afara României, dezvoltatorii imobiliari au început să ofere cadouri sub formă de machete clienților interesați să cumpere un apartament într-un imobil dezvoltat de către aceștia. Practic, primești cadou viitoarea ta locuință :) 

În general, machetele de arhitectură pot fi un cadou minunat pentru oricine este interesat de arhitectură și design, indiferent de vârstă sau ocupație.

Mai multe machete arhitecturale realizate de atelierul nostru puteți observa aici. 

 

Contact

Machete arhitectura - Diorama's Box logo

ANPC

Machete arhitectura - Instagram
Machete arhitectura - Facebook

 

(+40)741 151 233

(+40)773 800 275

 

contact@dioramas-box.ro

sales@dioramas-box.ro

 

Drumul Găzarului, nr. 43-45, București

 

Follow on us

Despre noi

Copyright © 2017-2024 | Diorama's Box

TNI 2022 - Palatul Parlamentului