Suntem o echipă de arhitecți, designeri de interior, creatori 3D și constructori care nu și-au pus limite imaginației. În 2017, pasiunea pentru arhitectură s-a concretizat în ceea ce este astăzi Dioramas Box, realizatori de  machete de arhitectură, machete de concept, machete animate, randări și prezentări 3D, diorame și alte miniaturi.

Suntem atenți și meticuloși în realizarea proiectelor, iar experiența ne-a ajutat la optimizarea workflow-ului astfel încât să putem livra mai rapid, mai eficient, dar fără a ne îndepărta de ceea ce ne-a definit: calitatea. 

Astfel, putem veni în ajutorul partenerilor noștri cu soluții de prezentare cât mai bune a proiectelor de arhitectură.

Pasiunea pentru machete a ajuns la un alt nivel, lansându-ne online și realizând inclusiv machete imobiliare. Machetele realizate au avut un impact pozitiv atât asupra beneficiarilor noștri, cât și a publicului.

Pe lângă machetele de arhitectură, realizăm randări 3D și printare 3D. Atelierul este alcătuit dintr-o echipă de arhitecți, artiști 3D, designeri și constructori care pot duce profesionalismul în alte sfere.

Obiectivul nostru este de a oferi cele mai bune soluții în eficientizarea afacerilor imobiliare încă din faza de proiectare. Noi vă putem veni în ajutor cu experiența noastră, găsind soluții de realizare chiar și pentru cele mai complexe proiecte.

Excelând totuși de puțin timp în business, oferim preturi competitive sub prețul pieței, colaborarea cu dumneavoastră fiind o reală bucurie pentru noi.  

 

 

 

Members

TEAM

DIORAMAS BOX srl

CUI 42966258

j7/472/2020


Architect & Technical Designer

Iustina Punga

     Architect &  Technical Assembly

Teodor Bratu

     Architect &  Interior Designer

Alexandra Vlad

Narcis Pădurariu

 

Ceo & Architect

Contact

Machete arhitectura - Diorama's Box logo

ANPC

Machete arhitectura - Instagram
Machete arhitectura - Facebook

 

(+40)741 151 233

(+40)773 800 275

 

contact@dioramas-box.ro

sales@dioramas-box.ro

 

Drumul Găzarului, nr. 43-45, București

 

Follow on us

Despre noi

Copyright © 2017-2024 | Diorama's Box

TEAM