11 septembrie 2022

Târgul Național Imobiliar (TNI) anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Dezvoltatorii, agențiile imobiliare, instituțiile financiar-bancare, precum și reprezentanții industriilor conexe sunt invitați la evenimentul imobiliar al toamnei ce va avea loc în perioada 28-30 octombrie la Palatul Parlamentului.

 

„Ne bucurăm să fim în continuare alături de principalii jucători din piața imobiliară, creând un loc de întâlnire unic pe durata a 3 zile de eveniment în care expozanții TNI se pot conecta cu potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate.

 

Târgul Național Imobiliar TNI este o expoziție cu participare INTERNAȚIONALĂ, fiind una dintre cele mai relevante din Europa de Est, ce are deja o tradiție de 18 ani în susținerea tranzacțiilor imobiliare și organizarea de evenimente de referință pentru piața de profil.

 

Următoarea ediție a Târgului Național Imobiliare are loc în perioada 28-30 octombrie 2022, la Palatul Parlamentului, iar pentru a putea continua coerent activitatea de marketing, promovare și vânzări imobiliare, am lansat și evenimentele TNI pentru anul viitor, acestea având loc în perioadele: 19 – 21 MAI, respectiv 22 – 24 SEPTEMBRIE 2023, în aceeași locație” a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare, s-a lansat și aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

 

Dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2022 și 2023!

 

Parteneri TNI 2022

 

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

 

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, Imobiliare.ro

 

Powered by Imopedia.ro;

 

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

 

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, etc.

 

Mai multe detalii aici.  

 

 

Contact

Machete arhitectura - Diorama's Box logo

ANPC

Machete arhitectura - Instagram
Machete arhitectura - Facebook

 

(+40)741 151 233

(+40)773 800 275

 

contact@dioramas-box.ro

sales@dioramas-box.ro

 

Drumul Găzarului, nr. 43-45, București

 

Follow on us

Despre noi

Copyright © 2017-2024 | Diorama's Box

TNI 2022 - Palatul Parlamentului