09 noiembrie 2021

Salonul Imobiliar Bucuresti, 17-19 noiembrie: 100 de expozanti si peste 12.000 de apartamente. Un apartament oferit cadou

Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 17 Noiembrie la Palatul Parlamentului si este ultima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2021 a fost declarat de catre toata lumea cel mai potrivit pentru efectuarea unei tranzactii imobiliare, asa ca sunt asteptati multi vizitatori la acest eveniment.

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar de Craciun, atunci acest mesaj a ajuns la moment potrivit.

Pentru a lua decizii atat de importante precum achizitia unei case sau a unui apartament este mult mai benefic si mai placut ca vizitatorii sa aiba acces, inca de la inceput, intr-un spatiu primitor si plin de atractii.In plus, la Salonul Imobiliar Bucuresti, TOTI VIZITATORII primesc si: 

- multe oferte noi ale agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari- oferte apartamente vechi- oferte inchiriere atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme si corporatii 

Asa ca nu mai este nevoie sa strabati orasul in lung si in lat pentru a gasi oferta perfecta!O MODALITATE IDEALA DE A PETRECE PLACUT SI EFICIENT O ZI!

VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM sa ne onorati cu prezenta in perioada 19-21 noiembrie la cel mai important eveniment imobiliar al anului!Noi suntem oricand aici!

 

Contact

Machete arhitectura - Diorama's Box logo

ANPC

Machete arhitectura - Instagram
Machete arhitectura - Facebook

 

(+40)741 151 233

(+40)773 800 275

 

contact@dioramas-box.ro

sales@dioramas-box.ro

 

Drumul Găzarului, nr. 43-45, București

 

Follow on us

Despre noi

Copyright © 2017-2024 | Diorama's Box

TNI 2022 - Palatul Parlamentului